Színes ruhatár

Színes ruhatár

Gyerekkorom nagy találmánya - a mindennapokban

2021. január 05. - egy.

Emlékszem, gyerekkoromban mindig találmányokon törtem a fejem. Volt az asztallap alá helyezhető, tesóm tányérjába borsólevest észrevétlenül átszivattyúzó gépem, ami sajnos csak papíron élt tovább. A másik nagy elméleti találmányom az orrmelegítő volt, amelyet a fülre lehetett akasztani, és kifejezetten az orr lehűlésének megakadályozására szolgált... és 2020-ban kis változtatásokkal mint arcmaszk vonult be a köztudatba. A páramentesítést azonban már harminc éve sem tudtam megoldani, ezen még egy kicsit dolgoznom kell... addig is, éljen az új divatkiegészítő, amelyet hangulatunk és outfitünk szerint variálhatunk.
(Ezek a maszkok mind a Vateráról származnak, még az első körben szereztem őket. Sajnos ekkor még színtípus szerint csoportosított, sima egyszínű maszkokat sehol sem találtam - mára már ilyenekből is választhatunk.)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Emese Gy. (@szinesruhatar) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesruhatar.blog.hu/api/trackback/id/tr3916430790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása