Színes ruhatár

Színes ruhatár

Kapszulakedvencek és balfogások - őszi ruhatár hétről hétre

2020. december 07. - egy.

osz_vege.jpg

Vége az őszi kapszulagardrób kihívásnak! Amolyan évadzáróként átpörgettem az itt megosztott ruhaösszeállításokat, és mint egy rendes házigazda, tartok amolyan évértékelő összefoglalót is. Íme a legjobb és legrosszabb kombinációk a @szinesruhatar történetében!

Érdekes módon mindkét válogatásban sok a szoknyás outfit. Ahogy a bemutatkozó bejegyzésekben említettem, elég ambivalens a szoknyákkal való viszonyom, és ez látszik is: néha rendesen átléptem a komfortzónám határát velük, hol jó, hol rossz eredménnyel. Egy barna pulóver is többször szerepel, ezt viselve nem érzem túl jól magam, a fazonja lehet a baj. Néha a színkombinációkkal is meggyűlt a bajom, hol túl színes, hol túl kontrasztos lett a vége. A kedvencek közé muszáj volt beraknom a napsugár-bomba sárga kabátot, és a norvégmintás harisnyát is egészen megszerettem, a minták ellenére jól lehetett kombinálni. A másik kedvenc a „világlegrondábbszínű” barnászöld kardigán volt, egészen sok mindennel jól működött.

A statisztikák alapján a legtöbbet hordott darabok: Gita szürke cipő (28x), Ellos sárga kabát (15x), Bonprix kék cipő (11x), Kik barnás nadrág és H&M keki kardigán (holtversenyben 8x).
És a legkevesebbszer viselt holmik: barna-narancs harisnya (1x), Think barna cipő (2x), kockás ing (2x), nyári ruha (2x). A legkevesebbszer viselt és a megválásra kijelölt holmik halmaza - nem meglepő módon - közös.

A heti összefoglalókat az instagram.com/szinesruhatar oldalon lehetett követni, íme a heti bontás:

Első hét 

Második hét

Harmadik hét

Negyedik hét

Ötödik hét

Hatodik hét

Hetedik hét

Nyolcadik hét

Kilencedik hét

Tizedik hét

+ bónusz értékelő bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesruhatar.blog.hu/api/trackback/id/tr4116430774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása