Színes ruhatár

Színes ruhatár

Mi kerül a téli kapszulagardróbba?

2020. december 21. - egy.

mikerul_tel.jpg

Mi van a téli kapszulában? Már írtam, hogy a téli ruhák kipakolás közben sokkal többnek tűntek, mint az ősziek. A sok kapucnira, a kötött anyagok adta volumenre fogom ezt a tévképzetet, mert darabszámra szinte azonos az őszi és a téli választék.


Ebből a ruhatárból fogok február végéig „gazdálkodni”:
- három kabát (vékony, szövet, pufi)
- öt szoknya
- hat nadrág
- három ing
- hét kardigán
- hét pulóver
- hét hosszú ujjú felső


A sportruházatot, fehérneműt, cipőket nem akartam korlátozni, és első körben a kiegészítők terén is szabad kezet adtam magamnak. A szoknyák nagyon megtetszettek az elmúlt tíz hétben, és bár a tél talán nem a legkedvezőbb idő még több szoknya viselésére, azért teszek egy próbát velük. A kardigánok kicsit megszaladtak, hát, hideg napokra készülök lélekben. A karácsonyi mintás cuccok egészen biztosan problémásak lesznek: február végén majd átgondolom, hogy kell-e belőlük ennyi. Meg egyáltalán, nagyon soknak tűnik a negyven darab jelenleg. Hamarosan mutatom az instagram.com/szinesruhatar oldalon, hogy mikre esett a választásom.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesruhatar.blog.hu/api/trackback/id/tr7116430788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása